Projectleiding

Door de recessie zijn veel bedrijven afgeslankt en ligt het aannemen van nieuw personeel bij een plotselinge piek in de orderportefeuille niet voor de hand. Van Vugt Bouwadvies B.V. kan u van dienst zijn door uw bedrijf tijdelijk te ondersteunen bij het managen (projectleiding) van bouwprojecten in de woning en utiliteitsbouw.

Wij werken vanaf dag één onder uw bedrijfsfilosofie en bedrijfscultuur en voelen ons ook verantwoordelijk voor de gang van zaken. Wij hebben geen 8 tot 5 mentaliteit. Niet alleen met onze ruime bouwtechnische ervaring maar ook op het gebied van inkoop, contracten, kostenbewaking en diverse overige managementtaken die tijdens een bouwproces naar voren komen kunnen wij uw bedrijf ondersteunen.

Bent u geïnteresseerd in onze diensten neem dan vrijblijvend contact met ons op!


Bouwtoezicht / directievoering

Van Vugt bouwadvies B.V. heeft een ruime ervaring in het uitvoeren van bouwdirectievoering c.q. bouwbegeleidingswerkzaamheden van kleine maar ook grote bouwprojecten voor particulieren, bedrijven en overheden door heel Nederland.

Als bouwdirectie c.q. bouwbegeleider opereren wij binnen de afgesproken mandaat en dienen de belangen van de opdrachtgever.

Zo stemmen wij de werkzaamheden van de architect, adviseurs, overheidsinstanties en aannemers met elkaar af. Tevens controleren wij of alle werkzaamheden conform de contractstukken worden uitgevoerd en adviseren wij de opdrachtgever bij afwijkingen hierop.

Tevens beschikken wij over de kennis voor het controleren en beoordelen van de planning, eventuele meer- en minderwerken, de termijnen (financiële stand van het werk) , kwaliteitszaken en overige bouwtechnische werkzaamheden. Van al onze werkzaamheden brengen wij verslag uit aan de opdrachtgever.

Bent u geïnteresseerd in onze diensten neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Uw partner voor het ontwerpen, uitwerken en managen van bouwprojecten.